IvecoBus__FullRange_EN-6
slika03

Dizajniran za regionalne i državne rute, aerodromske transfere, organizovane turističke ture i izlete, Evadis je vaš savršen poslovni partner.

Deli iste tipične karakteristike autobusa IVECO BUS: maksimalna pažnja je stavljena za udobnost i sigurnost putnika, istinsko pojednostavljenje rutinskih zadataka vozača i stvarna optimizacija troškova autobuskih prevoznika.

slika04
slika01

Evadis je upravo zato dodat u liniju Crossway i upotpunjava vrhunski segment kvaliteta kombinovanih međugradskih / izletničkih buseva.

Zadržava sve tačke najprodavanijeg međugradskog asortimana u Evropi: izvanredna svestranost, dokazana pouzdanost i optimizovana profitabilnost.
Evadis je savršena kombinacija svestranog i non-stop profitabilnog vozila.

slika02
slika05

Jedini model na tržištu sa DNK Crossway-a i Magelis-ovim iskustvom, Evadis je pravi šampion u pogledu svestrane upotrebe - radnim danima i vikendom - snažniji, komforniji i sa više prtljažnog prostora od običnog međugradskog autobusa.

Kompaktniji, pristupačniji, lakši i samim tim više štedljivi je od HD turističkog izvođača, a istovremeno nudi i teži kapacitet.

slika06